Marianne Sommer

Journalist

Spot Kommunikation

Marianne Sommer har arbejdet som freelance journalist i seks år og er desuden uddannet på Den Danske Eksportskole samt som korrespondent i engelsk og fransk.

Marianne skriver reportager, features, interviews, portrætter, pressemeddelelser, redigerer tekster og meget mere. Kunderne tæller Berlingske Tidende, Personalechefen, Ledelse i udvikling, Ingeniøren Danske Regioner, Landbrugsrådet, Københavns Havn, Bolius m.fl.

Marianne skriver på dansk, men interviewer gerne på engelsk eller fransk.

Før sin karriere som journalist har Marianne arbejdet som direktionssekretær i Europæiskes Alarmcentral i syv år, hvor hun har varetaget in- og ekstern kommunikation. Hun har også været assistent for personalechefen i ét år. Tidligere har hun boet 3 år i Frankrig, hvor hun blandt andet har arbejdet i marketingafdelingen i Euro Disney, Paris.

I 2004 var Marianne medstifter af freelancebureauet, Spot Kommunikation i København, i samarbejde med syv andre journalister, en grafiker og en pressefotograf. Spot Kommunikation løser alle typer af  kommunikationsopgaver.

Et indgående kendskab til ledelse, personalefunktion, samt erfaring med kommunikation i en virksomhed giver Marianne et godt grundlag for at skrive forl LeadingCapacity. Interessen for menneskelige relationer er en oplagt drivkraft.