Kirsten M. Poulsen

Direktør og partner 

Kirsten M. Poulsen har mere end 25 års erfaring med at udvikling mennesker og organisationer. Kirsten har arbejdet i konsulentbranchen siden 1990, og igennem årene har hun arbejdet med forandringsprocesser for store internationale organisationer såvel som offentlige og private virksomheder. 

Kirsten er stifter af KMP+ House of Mentoring som gennem årene har designet og implementeret mentorprogrammer i en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer.

Kirsten er ekspert på mentoring og mentorprogrammer i en organisatorisk kontekst, med fokus på at skabe værdi både for deltagerne og organisationen. Hun hjælper ledere og organisationer med at forbedre deres udviklingsfærdigheder og programmer - ofte koblet til talent - og lederudvikling. 

Derudover, deltager Kirsten i forskning og underviser den nye generation af HR gennem sin stilling som ekstern professor ved CBS. Kirstens unikke erfaring og kompetence omkring mentorprogrammer har bl.a. resulteret i bogen 'Mentor+Guiden'.