Bjørg Elvekjær

Kampagneleder

Humor mod Aids

Bjørg Elvekjær er cand.scient.soc. fra RUC 1993 med speciale i internationale udviklingsstudier og geografi. Hun har siden hen arbejdet med nødhjælps- og udviklingsprojekter ude i verden og med kulturprojekter, oplysnings- og indsamlingskampagner herhjemme.

Bjørg Elvekjær har bl.a. været ansat ved FNs udviklingsprogram i Etiopien, som Afrika-koordinator i Dansk Flygtningehjælp og som koordinator af Images of the World-festivalen. Siden november 2003 har hun arbejdet som koordinator for Humor mod Aids, et kampagnesamarbejde mellem AIDS-Fondet, Folkekirkens Nødhjælp og IBIS. Gennem sine ansættelser har hun oparbejdet en solid erfaring med projektledelse, fra den spæde idéudvikling til den afsluttende evaluering.

Hun har beskæftiget sig med koncept- og organisationsudvikling, strategi- og kommunikationsopgaver, fundraising, rekruttering og økonomistyring. En gennemgående udfordring har været, at skabe dialog og samarbejde mellem myndigheder, donorer, medier, kulturinstitutioner og kunstnere m.m. om at sætte verdens glemte katastrofer på dagsordenen.