Gratis prøveadgang

Personligt læringsmiljø for ledere

Med en prøveadgang kan du prøve leadingcapacity.dk gratis i 14 dage - det er ganske gratis og uforpligtende. I den periode prøveadgangen løber har du samme adgang som en abonnent med en personlig adgang.

Med en personlig adgang til Leading Capacity får du adgang til en bred praksisnær viden om HR og ledelse i form af cases, artikler og værktøjer til håndtering af HR- og ledelsesopgaver.

Formålet er

  • at inspirere, stimulere og vejlede dig med viden og værktøjer til at udvikle din egen lederstil og
  • at støtte din dialog med medarbejdere og kolleger om, hvordan I bedst opnår resultater sammen

Du kan have tillid til viden i websitet, i og med at den er udviklet sammen med en række anerkendte danske forfattere og kvalitetssikret i Leading Capacitys redaktion og med professorer fra CBS Handelshøjskolen i København. Kvalitetskriterierne er skandinavisk lederstil, mangfoldighed samt let tilgængelig og lærende viden.

Der er ingen efterfølgende købsforpligtigelse i forbindelse med prøveadgangen. Prøveadgangen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter på adgange.

Gratis adgang og rabat gennem DANSK HR

Leading Capacity er ejet af DANSK HR.

HR PLUS-medlemmer har gratis adgang til leadingcapacity.dk, som en del af medlemskabet.

Bestil en gratis prøveadgang i dag

Er du interesseret i en gratis prøveadgang, så kan du udfylde formularen, sende en mail til info@leadingcapacity.dk eller ringe på 86 21 61 11.