Cases


Maja Rosenstock

Virksomheders samfundsansvar - hvor svært kan det være?

Danske virksomheder bliver i stigende grad mødt af krav om at arbejde med deres samfundsmæssige ansvar. Disse kommer både fra andre virksomheder, fra kunder, medier og den danske regering. I 2008 vedtog folketinget en ”handlingsplan for virksomheders samfundsansvar”, der forpligtede de største danske virksomheder og institutionelle investorer til at redegøre for deres arbejde med samfundsansvar – eller forklare, hvorfor de ikke gør noget. Læs her casen om Coop og de mange udfordringer og dilemmaer der er, når arbejdet med CSR skal forankres blandt 35.000 medarbejdere.

Eva Hesse

Succes med udflytning af produktion til Østen - læresætninger fra Ballerup

Hver fjerde danske industrivirksomhed har outsourcet hele eller dele af produktionen til lande med lave lønninger. Den børsnoterede danske virksomhed, Ambu, er en af dem. Læs her for at lære af de erfaringer, Ambu har gjort sig omkring outsourcingsprocessens udfordringer.

Rikke Kristine Nielsen

Automatisering i Danmark, udflytning af produktion til Indien

Denne case er en historie om produktionsomlægning, internationalisering og ikke mindst interkulturelt samarbejde og forandringsledelse. Følg her virksomheden Laurits Knudsen igennem udflytning af dele af produktionen til Indien og lær af de erfaringer, virksomheden har gjort sig herved.

Case: Fujitsu Case Story - Innovation in Learning

Artiklen handler om innovativ læring på flere forskellige niveauer i en organisation. Artiklen beretter om Fujitsu's case story om innovativ læring.

Per Engel Møller

Fokuseret strategi i LK A/S

Hvert andet år gennemfører LK as en større strategiproces. Erfaringen har vist, at de vigtigste punkter for en succesrig opnåelse af de overordnede forretningsmål er fokusering på få indsatsområder samt forankring af strategierne i organisationen.