Værktøjer


Ulla Gramstrup

Hvad skal man overveje ved etableringen af en fleksibel arbejdsplads?

Etableringen af et nyt fleksibelt kontor eller domicil kan være en måde at signalere forandring og nytænkning – både indadtil og udadtil. Det er en beslutning, som har enorme praktiske og organisatoriske konsekvenser, og det er vigtigt at holde hovedet koldt. Brug denne tjekliste som udgangspunkt for at skabe overblik over en proces, kun de færreste har prøvet før.

Steen Navrbjerg

Forskellige former for fleksibilitet

Taler man om fleksibilitet på arbejdspladsen, taler man ikke kun om én form for fleksibilitet – der er flere former for fleksibilitet at tage i betragtning. Dette værktøj kan bruges til at vinde et overblik over de tiltag, som kan gøres på medarbejdersiden i forbindelse med procesoptimering, rationalisering, organisationsændringer, osv.

Bente Bøllingtoft Lindstrøm

Værktøj: Tidsstyring

Hvem styrer din tid? Dig – eller tilfældighederne? Det at tage lederskab for sig selv handler om at gå ind og sætte retning, prioritere og så gøre det, vi siger, vi vil gøre. Dette værktøj tager udgangspunkt i personligt lederskab som en forudsætning for effektiv tidsstyring og optimering af tidsforbrug.