Cases


Garuda

Sådan bruger vi profilværktøjer

Profilværktøjer kan bruges til alt fra rekruttering og motivation til matchmaking mellem studerende og erhvervsliv. Produktionsvirksomheden Glud & Marstrand og Aarhus Universitets karrierecenter fortæller her, hvordan arbejdet med profilværktøjer tilfører værdi til lige netop deres HR-processer.

Maria Lindorf

DNP DENMARK A/S: Fleksibilitet og fokus på praksis giver nye muligheder

At være en lille virksomhed har sine udfordringer i forhold til talentudvikling og fastholdelse af talenterne, men der er alligevel meget at vinde ved at vælge at satse på en løbende talentudvikling. En af fordelene er, at strukturerne er fladere, og at medarbejderne kan få meget ansvar i deres daglige arbejde. Derfor er der heller ikke lang vej fra de værdifulde input, kurser kan give til en helhedsforståelse af virksomheden og en stærkere medarbejderindsats.

Lone Schrøder Jeppesen

Kompetencer skaber vækst

Medarbejdernes kompetenceudvikling skal sikre morgendagens vækst. Et vækstregnskab fortæller, om potentialet for vækst og udvikling er til stede, og identificerer de forhold, der skal plejes for at skabe fremtidens vækst.

Therese Bondesen Rasmussen

SAP: Nordic University

I kølvandet på en ny forretningsstrategi og omfattende organisationsændringer iværksatte SAP Nordic i efteråret 2000 en proces med mere strategisk fokuserede HR-aktiviteter. Bl.a. deres Nordic University.

Morten Hvid Pedersen

Medarbejdernes kompetencer

Som højteknologisk IT-virksomhed er Systematics vigtigste ressourcer: viden og medarbejdernes kompetencer. For at kunne lede disse ressourcer må man have overblik over dem.